Route Zenderen vanaf €14,00 p.p

Startlocatie

We verzamelen vooraf bij Proeflokaal België, voor eventueel foodboxen, dranken of als het kano-contract nog moet worden ondertekent. Als alles geregeld is brengen we jullie naar de begin locatie in Zenderen (tenzij je met eigen vervoer gaat). Vanaf daar vaar je volgens de route terug naar Proeflokaal België.

Route

De route begint bij de Bornsche Beek in Zenderen. Hier ga je de kano in voor of na de waterval, dat mag je zelf bepalen. Vervolgens kano je door totdat je bij de doorbraak aankomt. 1. De doorbraak is een soort kruising van twee rivieren en die moet je oversteken. Je tilt de kano twee keer over een klein heuveltje en dan vaar je door tot de waterstuw. 2. Bij de waterstuw kun je ervoor kiezen om links de waterglijbaan af te gaan of je tilt de kano er aan de zijkant uit en na de stuw er weer in. Dan vaar je nog een stuk rechtdoor tot je een eilandje tegen komt. 3. Na het eilandje ga je aan de linker kant de kano tunnel in. Vanaf daar is het rechtdoor naar Proeflokaal België. 

Contract

Voordat je de kano instapt moet je het kanoverhuur contract hebben ondertekent, anders is het niet mogelijk om te gaan kanoën. Download het contract hier beneden. Print en onderteken het contract thuis alvast dat scheelt weer tijd en werk bij Proeflokaal België voordat je de kano instapt. (Als dit niet lukt kan het altijd nog geregeld worden bij Proeflokaal België.)

Ontdek de mooiste wateren van Almelo