Route Albergen vanaf €14,00 p.p

Startlocatie

`We verzamelen vooraf bij Proeflokaal België, voor eventueel foodboxen, dranken of als het kano-contract nog moet worden ondertekent. Als alles geregeld is brengen we jullie naar de begin locatie in Albergen (tenzij je met eigen vervoer gaat). Vanaf daar vaar je volgens de route terug naar Proeflokaal België.

Route

De route van Albergen begint in het water voor restaurant Frans Marie.  1. Vanaf daar vaar je alleen maar rechtdoor en kom je op een gegeven moment een kanaal van rechts tegen. 2. Hier vaar je ook rechtdoor de Loolee op totdat je een klein eilandje tegenkomt. 3. Vaar voor het eilandje aan de rechterkant het duikertje in. Tenslotte vaar je weer rechtdoor tot Proeflokaal België. 

Contract

Voordat je de kano instapt moet je het kanoverhuur contract hebben ondertekent, anders is het niet mogelijk om te gaan kanoën. Download het contract hier beneden. Print en onderteken het contract thuis alvast dat scheelt weer tijd en werk bij Proeflokaal België voordat je de kano instapt. (Als dit niet lukt kan het altijd nog geregeld worden bij Proeflokaal België.)

Ontdek de mooiste wateren van Almelo